Over ons

Het JongerenNetwerk is een vrijwilligersnetwerk van jongeren tussen de 16 en 28 jaar die zijn opgegroeid met ervaring in (jeugd)hulpverlening en aanverwante thema's. Het JongerenNetwerk is bedoeld om jongeren in vergelijkebare situaties te helpen en te ondersteunen. Dat doen de 'Netwerkers' door als ervaringsdeskundige - ze hebben immers zelf ook (jeugd)hulpverlening gehad - andere jongeren met hulpvragen of problemen te helpen. Laagdrempelig, snel en informeel. Vanaf de start van 2015 hebben we ruim 4000 jongeren in Gelderland bereikt en met raad en daad bijgestaan. 

Het JongerenNetwerk geeft jongeren een stem. Wij herkennen de hulpvragen en problemen van jongeren in de hulpverlening. Aan deze jongeren bieden wij de hulp die ze nodig hebben. We bieden een plek waar zij terecht kunnen met al hun vragen. Een plek waar men in gesprek kan gaan met andere jongeren. Een plek waar we deze jongeren met aandacht, informatie, advies, praktische tips of een buddy helpen.

Kom in contact met Het JongerenNetwerk

Heb je naar aanleiding van wat je gelezen hebt vragen, wil je graag meer te weten komen over Het JongerenNetwerk of wil je misschien ons iets laten weten? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier.

*
*
*